Om Skatteeksperten

Skatteeksperten AS er en konsulentvirksomhet. Vårt fokusområde er norske små og mellomstore bedrifter. Vi holder kurs for enkeltpersonforetak og AS om skattefradrag for bedriften. Vi tilbyr også veiledning ved valg av organisasjonsform, samt skatterådgivning for optimalisering av driften.

Vi har mange års erfaring innen skatt og regnskap. Vi har spesialisert oss i skattespørsmål for bedrifter. På våre kurs får gründere og bedriftseiere oversikt over alle fradrag som finns. Vi vet at våre kunder ikke alltid får råd og veiledning fra sine regnskapsførere. Vi hjelper derimot bedriftseiere med å optimalisere driften på best mulig måte og betale riktig skatt. 

Våre medarbeidere oppdateres fortløpende gjennom kurs m.m. i forhold til endringer innenfor lovverk og andre ulike fagområder.

Vi legger stor vekt på god kvalitet og personlig service.

For nærmere informasjon, ta kontakt med oss. 

Referanser

Våre ansatte

Våre samarbeidspartnere

Kontakt oss

CWI Moss | Elisabeth von Hübschs gate 6 | Bygg M:6 | 1534 Moss.

69 70 01 41

skatteeksperten.no

Hva sier kundene?

"Jeg anbefaler alle som driver enkeltpersonforetak å spandere noen timer på dette kurset. Selv om mulighetene ikke er så mange for oss, er det helt klart ting som de fleste ikke vet om, som gir mulighet for å drive smartere og mer økonomisk. Dette kurset tar opp de fleste aspekter ved å drive enkeltpersonforetak, og fordi det ikke er flere enn max 10 på kurset, er det godt rom for å stille spørsmål som angår egen virksomhet."

Sølvi May Lie

personal-touch.no

© Skatteeksperten.no
Nettløsningen er utviklet av Mac&Mocca kreativt byrå

© Skatteeksperten
Nettløsningen er utviklet av Mac&Mocca kreativt byrå