Om Skatteeksperten

Skatteeksperten AS er en konsulentvirksomhet. Vårt fokusområde er norske små og mellomstore bedrifter. Vi holder kurs for enkeltpersonforetak og AS om skattefradrag for bedriften. Vi tilbyr også veiledning ved valg av organisasjonsform, samt skatterådgivning for optimalisering av driften.

Vi har mange års erfaring innen skatt og regnskap. Vi har spesialisert oss i skattespørsmål for bedrifter. På våre kurs får gründere og bedriftseiere oversikt over alle fradrag som finns. Vi vet at våre kunder ikke alltid får råd og veiledning fra sine regnskapsførere. Vi hjelper derimot bedriftseiere med å optimalisere driften på best mulig måte og betale riktig skatt. 

Våre medarbeidere oppdateres fortløpende gjennom kurs m.m. i forhold til endringer innenfor lovverk og andre ulike fagområder.

Vi legger stor vekt på god kvalitet og personlig service.

For nærmere informasjon, ta kontakt med oss. 

Referanser

Våre ansatte

Våre samarbeidspartnere

Kontakt oss

CWI Moss | Elisabeth von Hübschs gate 6 | Bygg M:6 | 1534 Moss.

69 70 01 41

skatteeksperten.no

Hva sier kundene?

Kurset var helt genialt og virkelig tilpasset oss med ENK. Det var mange fradrag jeg aldri hadde hørt om eller tenkt på. Kursholderen tilpasset sin fremførelse til deltagerne og var utrolig kunnskapsrik i faget. Kursavgiften ble fort spart inn i spart skatt!

Lilian Fjeld

www.detvisehus.no

© Skatteeksperten.no
Nettløsningen er utviklet av Mac&Mocca kreativt byrå

© Skatteeksperten
Nettløsningen er utviklet av Mac&Mocca kreativt byrå