Regnskap og bokføring

Velkommen til gratiskurset «Regnskap og bokføring». Kurset handler om generelle regnskaps-, bokførings- og faktureringsregler. Krav til faktura. Kontant salg. Avskrivning. Varighet: 15 min.

19 OPPMELDTE STUDENTER

For å få tilgang til kursinnholdet, må du registrere deg. Du registrerer deg enkelt ved å trykke på denne linken. Etter at du har registrert deg, kan du logge inn med ditt brukernavn og passord.

I dette kurset vil du få tips og råd som kan hjelpe deg når du skal føre regnskap for din bedrift. For mer utfyllende informasjon hvordan du kan spare skatt, anbefaler vi videokurset «Spar skatt – Tilpasset enkeltpersonforetak».

Vi håper du finner kurset interessant og lærerikt.

Kursinnhold

Regnskap og bokføring 00:15:00
TA DETTE KURSET
  • GRATIS
  • UBEGRENSET TILGANG

Kontakt oss

CWI Moss | Elisabeth von Hübschs gate 6 | Bygg M:6 | 1534 Moss.

69 70 01 41

skatteeksperten.no

Hva sier kundene?

Dette gikk jo an å forstå! Tidligere har jeg bare overlatt det «kjedelige papirarbeidet» blindt til regnskapsfører, for å slippe å sette meg inn i det uforståelige språket. Men Anna Halvorsen presenterte stoffet på en så enkel måte at jeg merket jeg ble både interessert og motivert for å selv ta kontrollen over regnskapet mitt. Dessuten fikk jeg flere nyttige tips som jeg garantert skal benytte meg av, og kurset på 3 timer vil utvilsomt lønne seg allerede på neste selvangivelse! Anbefales!!!

Elin Strandmyr

www.meridianmedia.no

© Skatteeksperten.no
Nettløsningen er utviklet av Mac&Mocca kreativt byrå

© Skatteeksperten
Nettløsningen er utviklet av Mac&Mocca kreativt byrå