Skatteeksperten.no

Våre ansatte

Anna Halvorsen, daglig leder

Anna er skatteekspert og autorisert regnskapsfører.

Har siviløkonom utdannelse fra Tartu Universitetet i Estland og tilleggsutdannelse fra Høgskolen i Østfold. Har over 10 års erfaring med regnskap og skatt i Norge. Er gründer av SkatteEksperten AS og Tax Return (www.tax-return.no). Har skatt som sin spesialfelt. Holder kurs i skatt og regnskaps som er spesial tilpasset små og mellomstore bedrifter.

Er aktiv medlem av BPW Follonettverket (nettverk for kvinnelige gründere og ledere, www.bpw-follo.no) og sitter i styret der.

Manzhura Bashirova, siviløkonom

Manzhura er siviløkonom fra Russland (Tsjetsjenia). Har mange års erfaring fra å drive egen business i Russland. Jobber som regnskapsmedarbeider i SkatteEksperten AS og har ansvar for daglig kontakt med kundene, regnskapsføring, rapportering og lønn. Snakker norsk, russisk, tsjetsjensk.

Kontakt oss

Carlberg gård | Carlbergveien 90 | 1526 Moss

69 70 01 41

skatteeksperten.no

Hva sier kundene?

"Jeg anbefaler alle som driver enkeltpersonforetak å spandere noen timer på dette kurset. Selv om mulighetene ikke er så mange for oss, er det helt klart ting som de fleste ikke vet om, som gir mulighet for å drive smartere og mer økonomisk. Dette kurset tar opp de fleste aspekter ved å drive enkeltpersonforetak, og fordi det ikke er flere enn max 10 på kurset, er det godt rom for å stille spørsmål som angår egen virksomhet."

Sølvi May Lie

personal-touch.no

© Skatteeksperten.no
Nettløsningen er utviklet av Mac&Mocca kreativt byrå

© Skatteeksperten
Nettløsningen er utviklet av Mac&Mocca kreativt byrå